COD: Modern Warfare ll Review

Call of Duty: Modern Warfare 2 review

Modern Warfare 2 kwam eindelijk uit op 28 oktober 2022. Het spel is een first-person shooter video game ontwikkeld door Infinity Ward en uitgegeven door Activision. Het is de 19e titel uit de Call of Duty serie en het stelde niet teleur. Het was een van de meest verwachte games van het jaar. De campagne modus volgt het verhaal van Task Force 141, een special forces eenheid onder leiding van Captain John Price, als ze jacht maken op Vladimir Makarov, de leider van de Russische Ultranationalistische partij, en de belangrijkste antagonist van het spel.

Multiplayer

Het meest populaire speltype van COD is multiplayer. In dit speltype kun je spelen met vrienden of andere online spelers. Je kunt je ook aansluiten bij een clan, een groep spelers die vaak samen spelen. Er zijn veel verschillende game modes in de multiplayer, zoals free-for-all, team deathmatch, capture the flag en andere. MW2 is het de meest gepolijste multiplayer heeft. De graphics, het geluid en de gameplay zijn allemaal top. De maps zijn ook goed ontworpen en er is een goede variatie. Er zijn ook veel wapens en perks om uit te kiezen, waardoor je een custom loadout kunt maken die bij je speelstijl past. Het nieuwe wapensysteem is zeer interessant en vereist veel spelen om het maximaal te benutten.

Warzone

Met de nieuwe MW2 kwam ook Warzone 2.0. De eerste Warzone was een groot succes, maar er waren een aantal dingen die verbeterd konden worden. Dus namen de ontwikkelaars de feedback van de spelers en maakten een nog beter spel. De nieuwe Warzone 2.0 is groter en beter dan ooit. Er zijn nieuwe kaarten, nieuwe game modes en nieuwe wapens. De graphics zijn nog realistischer en de gameplay is vloeiender. Activision heeft een nieuwe map Al Mazrah gemaakt die zich afspeelt in Irak. 

Lees hier ook meer over Twitch en het geld verdienen met gamen zoals met COD. 

Story mode

De story mode van Modern Warfare 2 de centrale hoofdrolspelers van het spel zijn Task Force 141. Het verhaal van het spel speelt zich af op verschillende locaties in de wereld, waaronder Amsterdam, Las Almas, Chicago, Urzikstan en de nieuwe Verenigde Republiek Adal. In het verhaal van het spel staat de wereld op de rand van een wereldoorlog met Rusland dat op het punt staat de Verenigde Staten binnen te vallen. In een poging dit te voorkomen werken de United States Army Rangers, Special Forces en de Britse Special Air Service samen om de Russische troepen tegen te houden.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens
Meer over het World Wide Web.

Technologie

Technologie

Marketing Bureaus

Marketing Bureaus

Online

Online

Zakelijk

Zakelijk

Games

Games